Σίτες Πλισέ! Γιατί να τις προτιμήσω;

sites-plisse-fysarmonika-σιτεσπαραθυρα-

Οι σίτες πλισέ ή σίτες φυσαρμόνικα ονομάστηκαν έτσι γιατί το ύφασμά τους δεν τυλίγεται σε κάποιον άξονα, αλλά διπλώνει σε μορφή ζικ-ζακ (πλισέ) δηλ. σαν φυσαρμόνικα και είναι ό,τι πιο εξελιγμένο τεχνολογικά στο χώρο της σίτας.

Οι σίτες πλισέ είναι πολύ δημοφιλείς και παρουσιάζουν μία συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση τα τελευταία χρόνια ιδιαίτερα την περίοδο του καλοκαιριού που όλοι ταλαιπωρούμαστε από ζωύφια και τρωκτικά.

Δείτε επίσης: Τι σίτα να βάλω;

Βασικά πλεονεκτήματα που έχουν οι σίτες πλισέ

  • Ανταποκρίνονται πολύ καλά σε κάθε είδους κουφώματα
  • Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε χώρο, προσωπικό ή επαγγελματικό, προσφέροντας άρτιο αποτέλεσμα, τεχνικά & αισθητικά.
  • Δε λειτουργούν με ελατήρια επαναφοράς. Αυτό σημαίνει ότι ανοίγουν και κλείνουν άνετα, μπορούν να σταματήσουν ακριβώς στο σημείο που θέλετε και να χρησιμοποιηθούν με ευκολία από ηλικιωμένους ή άτομα με ειδικές ανάγκες.
  • Η μορφή πλισέ επιτρέπει την καλή συντήρηση του πανιού και τη μεγάλη αντοχή στην καθημερινή χρήση.
  • Οι σίτες πλισέ – φυσαρμόνικα είναι πολύ πρακτικές και αποτελούν απάντηση σε όλους όσους θεωρούν τις σίτες αντιαισθητικές καθώς χαρακτηρίζονται από υψηλή αισθητική.

Δείτε επίσης: Σίτες Ι Πανεύκολος & σωστός τρόπος συντήρησης

Όσον αφορά στο πανί υπάρχουν αρκετές επιλογές ανάλογα με τη χρήση της σίτας. Πανιά αλουμινίου που είναι ανθεκτικά στις εισβολές τρωκτικών, πολυεστερικά πανιά επίσης ανθεκτικά και άκαυτα, πανί pet screen για όσους διαθέτουν κατοικίδια κ.λπ. Η επιλογή είναι δική σας.

  • Όπως βλέπετε η τεχνολογία έχει προχωρήσει και στον τομέα της σίτας. Μελετώντας τις παραπάνω βασικές επιλογές μπορείτε να επιλέξετε αυτό που είναι πιο κοντά στις ανάγκες, αλλά και στην «τσέπη» σας.  Αν πάλι θέλετε να εμπιστευθείτε τις γνώσεις ενός ειδικού…
  • Στην QSS αναλαμβάνουμε εντελώς Δωρεάν την μελέτη του χώρου σας. Εξετάζουμε τον χώρο και προτείνουμε την κατάλληλη λύση για εσάς από τεχνικής και οικονομικής άποψης.

Επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε…

Αν έχετε αναπάντητα ερωτήματα για τις σίτες που θέλετε να επιλέξετε για το δικό σας χώρο, πολύ απλά επικοινωνήστε μαζί μας.

Στην QSS αναλαμβάνουμε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ την μελέτη του χώρου σας. Εξετάζουμε τον χώρο και προτείνουμε την κατάλληλη λύση για εσάς από τεχνικής και οικονομικής άποψης.

Βρείτε μας στο χάρτη από το Google My Business

κάντε τις ερωτήσεις σας, αφήστε τις εντυπώσεις σας στην κριτική…