ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Ρολά Ασφαλείας

Υπάρχουν πολλά είδη ρολών ασφαλείας για να καλύψουν όλες τις ανάγκες σας οικιακές ή επαγγελματικές. Ενημερωθείτε αναλυτικά για το κάθε είδος και επιλέξτε αυτό που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες.

Γκαραζόπορτες

H QSS φροντίζει για την ασφάλεια του σπιτιού και της επιχείρησής σας τοποθετώντας γκαραζόπορτες που σας προσφέρουν την προστασία και την ποιότητα που χρειάζεστε. Εξυπηρετούμε άμεσα καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη.

Συστήματα Σίτας

Προστατεύουμε το σπίτι σας από "ανεπιθύμητους επισκέπτες", τοποθετώντας σίτες όλων των τύπων: Ανοιγόμενες, συρόμενες επαγγελματικές, κάθετες, οριζόντιες, πλισέ, ηλεκτρικές. Είναι διαθέσιες σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων.

Αυτοματισμοί

Διαθέτουμε μία μεγάλη γκάμα σε συστήματα αυτοματισμού - τηλεχειρισμού και λύσεις κάθε είδους. Μοτέρ για αυλόπορτες και ρολά ασφαλείας, αυτόματες μπάρες ελέγχου κυκλοφορίας (parking), έλεγχος των λειτουργιών αυτών μέσα από το κινητό σας τηλέφωνο(smart house).

Κάγκελα Ασφαλείας

Παρέχουμε όλες τις δυνατότητες για την καλύτερη ασφάλεια της επιχείρησης και του σπιτιού σας. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους εξειδικευμένη κατασκευή: Πτυσσόμενα κάγκελα, Σταθερά κάγκελα, Αποσπώμενες μπάρες.

Δωρεάν Μελέτη Χώρου

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να μελετήσουμε το χώρο σας και να σας προτείνουμε, εντελώς Δωρεάν, τις κατάλληλες λύσεις για την ασφάλεια της κατοικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Καλέστε μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού στο χώρο σας και να συζητήσουμε μαζί σας ώστε να βρούμε την καταλληλότερη λύση για εσάς. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.