ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Γκαραζόπορτες - Ρολά Ασφαλείας κ.ά.

Γκαραζόπορτες – Ρολά Ασφαλείας αλλά και οποιοδήποτε άλλο προϊόν για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Αναλαμβάνουμε δωρεάν μελέτη του χώρου σας, τοποθέτηση και service.

Δείτε όλα μας τα προϊόντα...

Ρολά Ασφαλείας

Υπάρχουν πολλά είδη ρολών ασφαλείας για να καλύψουν όλες τις ανάγκες σας οικιακές ή επαγγελματικές.Ενημερωθείτε αναλυτικά για το κάθε είδος και επιλέξτε αυτό που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες.

Γκαραζόπορτες

H QSS φροντίζει για την ασφάλεια του σπιτιού και της επιχείρησής σας τοποθετώντας γκαραζόπορτες που σας προσφέρουν την προστασία και την ποιότητα που χρειάζεστε. Εξυπηρετούμε άμεσα καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη.

Συστήματα Σίτας

Προστατεύουμε το σπίτι σας από "ανεπιθύμητους επισκέπτες", τοποθετώντας σίτες όλων των τύπων: Ανοιγόμενες, συρόμενες επαγγελματικές, κάθετες, οριζόντιες, πλισέ, ηλεκτρικές. Είναι διαθέσιες σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων.

Αυτοματισμοί

Διαθέτουμε μία μεγάλη γκάμα σε συστήματα αυτοματισμού - τηλεχειρισμού και λύσεις κάθε είδους.Μοτέρ για αυλόπορτες και ρολά ασφαλείας, αυτόματες μπάρες ελέγχου κυκλοφορίας (parking), έλεγχος των λειτουργιών αυτών μέσα από το κινητό σας τηλέφωνο(smart house).

Κάγκελα Ασφαλείας

Παρέχουμε όλες τις δυνατότητες για την καλύτερη ασφάλεια της επιχείρησης και του σπιτιού σας.Αναλαμβάνουμε κάθε είδους εξειδικευμένη κατασκευή: Πτυσσόμενα κάγκελα, Σταθερά κάγκελα, Αποσπώμενες μπάρες.

dorean meleti rola asfaleias qss thessaloniki
dorean meleti qss eikonidio rola asfaleias

Δωρεάν Μελέτη Χώρου

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να μελετήσουμε το χώρο σας και να σας προτείνουμε, εντελώς Δωρεάν, τις κατάλληλες λύσεις για την ασφάλεια της κατοικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Καλέστε μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού στο χώρο σας και να συζητήσουμε μαζί σας ώστε να βρούμε την καταλληλότερη λύση για εσάς. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Μία επιλογή από ολοκληρωμένα έργα μας...

Βρείτε μας στα social media