Πώς να επιλέξω ρολά ασφαλείας;

rola asfaleias diatrhta qss ergasia blog

Ρολά ασφαλείας υπάρχουν σε πολλά είδη και τύπους για να καλύψουν όλες τις ανάγκες σας είτε οικιακές, είτε επαγγελματικές.

Είναι σημαντικό να έχετε μία πρώτη γνώση των τύπων των ρολών που διατίθενται στην αγορά ώστε να επιλέξετε το κατάλληλο, αποφεύγοντας τη σπατάλη χρημάτων και τις λανθασμένες επιλογές που μπορεί να σας κοστίσουν σε ασφάλεια.

Όσον αφορά τις επιχειρήσεις, ο τύπος του ρολού που θα επιλέξετε θα επηρεάσει την ορατότητα της βιτρίνας, την όψη του καταστήματος από άποψη αισθητικής, ενώ σε μεγάλο βαθμό θα διαμορφώσει και το κόστος των ρολών ασφαλείας σας.

Αν έχετε κατάστημα και το εμπόρευμά σας είναι ακριβό, π.χ. κοσμήματα, θα πρέπει να επιλέξετε ρολά κλειστού ή διάτρητου τύπου, που είναι και από τα πιο ακριβά.

Αν το εμπόρευμά σας είναι ρούχα ή παπούτσια και το κατάστημά σας δεν βρίσκεται σε περιοχή υψηλού κινδύνου μπορείτε να επιλέξετε δικτυωτά ρολά που είναι πιο οικονομικά και επίσης επιτρέπουν την ορατότητα στη βιτρίνα, ακόμα και όταν το ρολό είναι κατεβασμένο.

Παρακάτω θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για το κάθε είδος, ώστε να ενημερωθείτε και να έχετε την δυνατότητα να ζητήσετε το κατάλληλο για εσάς προϊόν.

Αν έχετε απορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δείτε επίσης: Πώς να επιλέξω γκαραζόπορτα;

Χρειάζεστε γκαραζόπορτα; Επιλέξτε την κατάλληλη με κριτήρια Ασφάλεια – Λειτουργικότητα – Αισθητική

Δικτυωτά ρολά ασφαλείας

pharmakio rola asfaleias diktiota qss blog

Τα δικτυωτά ρολά είναι ειδικά για βιτρίνες. Ακόμα και κατεβασμένα επιτρέπουν την ορατότητα των προϊόντων. Με αυτήν την έννοια βοηθούν στις πωλήσεις αλλά και στην εικόνα του καταστήματος ακόμα και όταν αυτό είναι κλειστό.

Επιπλέον τα δικτυωτά ρολά είναι από τα πιο οικονομικά της αγοράς. Αν δεν είστε σε περιοχή υψηλής επικινδυνότητας και το προϊόν σας δεν είναι πολύ ακριβό, επαρκούν για την ασφάλεια του καταστήματός σας.

Είναι βέργες 8mm σιδήρου και χωρίζονται σε τρία μεγέθη:

  • Μικρό μάτι 7cmx5,5cm
  • Μεσαίο μάτι 9cmx13cm
  • Μεγάλο μάτι 17cmx11,5cm

Το ρολό λειτουργεί σε οδηγούς 6×7,5 με πηχάκι αλουμινίου και βούρτσα ή λάστιχο. Ακόμα μπορεί να λειτουργήσει σε οδηγούς 2×6 σιδήρου.

Στο κάτω μέρος του ρολού μπαίνει κατωκάσι βαρέως τύπου και πηχάκι αλουμινίου και λάστιχο για πλήρη φραγή ρολού – δαπέδου.

Τα ρολά λειτουργούν χειροκίνητα με κλειδαριά και ηλεκτρικά με μοτέρ – με τηλεχειριστήρια ή μπουτόν.

Ρολά ασφαλείας κλειστού τύπου

rolo asfaleias kleistou  typou qss

Ρολό λαμαρίνας γαλβανιζέ 0.8mm πάχους και ύψος 11.5 κλειστού τύπου για την πλήρη συσκότιση του χώρου σας ειδικά για χρήση επαγγελματική – οικιακή – γκαράζ και αποθηκευτικούς χώρους.

Είναι τα ρολά που προσφέρουν την μεγαλύτερη ασφάλεια καθώς αποκλείουν την είσοδο σε διαρρήκτες και επίσης προστατεύουν από ζημιές που μπορεί να προκληθούν σε διαδηλώσεις ή άλλες αναταραχές.

Το ρολό λειτουργεί σε οδηγούς 6×7,5 με πηχάκι αλουμινίου και βούρτσα ή λάστιχο για την αποφυγή τριβής μέταλλο με μέταλλο.

Στο κάτω μέρος του ρολού μπαίνει κατωκάσι βαρέως τύπου με πηχάκι αλουμινίου και λάστιχο για πλήρη φραγή ρολού – δαπέδου.

Τα Ρολά λειτουργούν χειροκίνητα με κλειδαριά – ηλεκτρικά με μοτέρ – με τηλεχειρισμό ή μπουτόν.

Διαθέσιμα σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων.

Ρολά ασφαλείας με μόνωση πολυουρεθάνης

rola asfaleias monosi qss polyourethani blog

Τα ρολά με μόνωση είναι 2cm πάχος και 11cm ύψος. Ειδικά για κάθε χρήση (επαγγλεματική – βιομηχανική – οικιακή και αποθηκευτική).

Παρέχουν μεγάλη αντοχή σε μεγάλα ανοίγματα και αθόρυβη λειτουργία λόγω της πολυουρεθάνης που περιλαμβάνει. Ακόμα παρέχουν τη μέγιστη ηχομόνωση και θερμομόνωση του χώρου.

Τα ρολά λειτουργούν σε οδηγούς 6x7cm και 6x10cm με βιομηχανικό λάστιχο για την αποφυγή τριβής μέταλλο με μέταλλο. Στο κάτω μέρος του ρολού μπαίνει κατωκάσι βαρέως τύπου με πηχάκι αλουμινίου και λάστιχο για πλήρη φραγή ρολού – δαπέδου.

Τα ρολά σύμφωνα με τις διαστάσεις λειτουργούν ηλεκτρικά με κεντρικό μοτέρ και άξονα ελατηρίων ή πλάγιο μοτέρ (τριφασικό ή μονοφασικό) με τηλεχειριστήριο ή μπουτόν.

Είναι διαθέσιμα σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων.

Βιομηχανικά ρολά ασφαλείας

viomihanica rola asfaleias qss blog

Μία καθαρά επαγγελματική λύση για βιομηχανίες και αποθηκευτικούς χώρους. Τα βιομηχανικά ρολά είναι ειδικά για περιπτώσεις που οι διαστάσεις τους ξεπερνούν τα 20m2 και έχουν συχνή χρήση λειτουργίας.

Τα βιομηχανικά ρολά λειτουργούν σε οδηγούς 6×10 με βιομηχανικό λάστιχο. Το μοτέρ μετάδοσης της κίνησης είναι πλάγιου τύπου τριφασικό και λειτουργεί με τηλεχειριστήριο ή μπουτόν.

Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος η λειτουργία γίνεται με αλυσίδα ή μανιβέλα.

Διατίθενται σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων και μπορούν μετατρέψουν την όψη της επιχείρησής σας, δημιουργώντας την εικόνα που θέλετε να έχετε και να δείχνετε προς τα έξω.

Ρολά ασφαλείας διάτρητα

rola asfaleias diatrhta qss blog

Ρολό λαμαρίνας γαλβανιζέ 0.8mm πάχους και ύψους 11.5 διάτρητου τύπου ειδικά για την προβολή βιτρίνας σε συνδυασμό με την ασφάλεια του χώρου σας.

Αν δεν θέλετε να χάσετε σε ασφάλεια, αλλά θέλετε και την ορατότητα στην βιτρίνα σας, τότε προτιμήστε ρολά διάτρητα. Προσφέρουν την ασφάλεια των ρολών κλειστού τύπου και μία ορατότητα στην βιτρίνα όχι τόσο καλή όσο των διάτρητων αλλά ικανοποιητική.

Το ρολό λειτουργεί σε οδηγούς 6×7,5 με πηχάκι αλουμινίου και βούρτσα ή λάστιχο για την αποφυγή ή τριβής μέταλλο με μέταλλο.

Στο κάτω μέρος του ρολού μπαίνει κατωκάσι βαρέως τύπου με πηχάκι αλουμινίου και λάστιχο για πλήρη φραγή ρολού – δαπέδου.

Τα ρολά λειτουργούν χειροκίνητα με κλειδαριά – ηλεκτρικά με μοτέρ – με τηλεχειριστήριο ή μπουτόν.

Είναι διαθέσιμα σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων.

Δείτε επίσης: Τι σίτα να βάλω;

Επιλέξτε σίτα για το εξοχικό σας ή την κύρια κατοικία σας

Ρολά για εξοχικές κατοικίες

rola asfaleias eksohikes katoikies qss blog

Η εξοχική κατοικία χρήζει ιδιαίτερης φροντίδας από πλευράς ασφάλειας, καθώς είναι εκτεθειμένη για πολλούς μήνες.

Σε μία κατοικία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ρολά κλειστού τύπου για τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Διατίθενται σε πολλά χρώματα, ώστε να ικανοποιήσουν τις αισθητικές απαιτήσεις σας και να δέσουν αρμονικά με το υπόλοιπο κτίριο και τον περιβάλλον χώρο.

Εκτός από εισόδους του κυρίως κτιρίου μπορείτε να καλύψετε με ρολά ασφαλείας δευτερεύοντες χώρους όπως ένα κιόσκι που δεν θέλετε να είναι εκτεθειμένο στον προαύλιο χώρο κ.ά.

Ελπίζουμε να καλύψαμε τις βασικές σας απορίες επάνω στο θέμα και να βοηθήσαμε στην κατάλληλη επιλογή για εσάς.

Επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε…

dorean meleti qss rola asfaleias
dorean meleti qss rola asfaleias synergasia eikonidio

Είμαστε στη διάθεσή σας για να εξετάσουμε τον χώρο και να σας προτείνουμε την πιο ασφαλή λύση προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για Δωρεάν Μελέτη

Βρείτε μας στο χάρτη μέσα από το Google My Business

κάντε τις ερωτήσεις σας, αφήστε τις εντυπώσεις σας στην κριτική…