Ποια είναι η καλύτερη κλειδαριά ασφαλείας;

kleidaries asfaleias portes asfaleias

Χρειάζομαι κλειδαριά ασφαλείας;

Η ασφάλεια του σπιτιού μας είναι από τα πιο σημαντικά θέματα και είναι φυσικό να μας απασχολεί διαρκώς. Τα κρούσματα διαρρήξεων αυξάνονται συνεχώς και δυστυχώς βελτιώνεται συνεχώς και η γνώση των διαρρηκτών πάνω στην εξουδετέρωση των νέων μοντέλων κλειδαριάς.

Άρα τι κάνουμε; Τι μπορούμε να κάνουμε; Αφήνουμε την οικογένειά μας απροστάτευτη στο έλεος του κάθε κακοποιού; Όχι, Βέβαια!

Ακόμα και αν έχουμε μία πολύ καλή πόρτα ασφαλείας θα είμαστε ακόμη αδύναμοι αν δεν φροντίσουμε να την αναβαθμίσουμε με κάποια σύγχρονη κλειδαριά ασφαλείας.

Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι η τεχνολογία εξελίσσεται και θα πρέπει να μπορούμε να την παρακολουθούμε. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να υπολογίσουμε ένα έξοδο ανανέωσης – συντήρησης για την καλύτερη ασφάλεια του σπιτιού μας. Για παράδειγμα αν η πόρτα ασφαλείας που διαθέτεις έχει τοποθετηθεί πριν το 2010, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να την αλλάξεις καθώς η τεχνολογία της θεωρείται ξεπερασμένη και μάλιστα έχουν σημειωθεί πολλά κρούσματα διαρρήξεων σε κλειδαριές ασφαλείας που έχουν τοποθετηθεί πριν το 2010.

Οι κλειδαριές ασφαλείας θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες μετά το πέρας μιας πενταετίας και ο λόγος που λέμε ότι πρέπει να συμβαίνει αυτός είναι γιατί οι διαρρήκτες είναι περισσότερο διαβασμένοι από ότι νομίζουμε. Έτσι για να είμαστε σίγουροι ότι δεν έχουν αποκρυπτογραφήσει την λειτουργία του μηχανισμού της κλειδαριάς επιλέγουμε το ασφαλές διάστημα των πέντε ετών για να αποκτήσουμε κάποια νέα και άγνωστη σε αυτούς τεχνολογία.

Δες επίσης: Ασφάλισε την εξοχική σου κατοικία!

Οι κλειδαριές ασφαλείας νέας γενιάς

Οι κλειδαριές ασφαλείας νέας γενιάς αποτελούν πολύ εξελιγμένα συστήματα κλειδώματος τα οποία παρέχουν την καλύτερη αντιδιαρρηκτική προστασία.

Οι κλειδαριές νέας γενιάς έχουν μοναδικά κλειδιά, τα οποία δεν αντιγράφονται παρά μόνο με την επίδειξη της κάρτας ιδιοκτησίας από τον κάτοχο της πόρτας. Αν τα κλειδιά που παραδόθηκαν με την αγορά κλειδαριάς δεν συνοδεύονται από κάρτα ιδιοκτησίας τότε είναι πάρα πολύ πιθανόν να έχετε πέσει θύμα εξαπάτησης.

Είδη κλειδαριάς ασφαλείας

Οι κλειδαριές ασφαλείας νέας γενιάς λειτουργούν με κύλινδρο και χρονοδίσκους και χωρίζονται σε δύο βασικά είδη, με πλαστικό κύλινδρο και με ατσάλινο κύλινδρο:

Πλαστικός κύλινδρος

Για να ανοίξει η πόρτα, το κλειδί δίνει την εντολή στους χρονόδισκους να περιστραφούν. Με αυτό τον τρόπο, το ξεκλείδωμα μπορεί να γίνει με ένα μοναδικό κλειδί, ενώ δεν γίνεται να δημιουργηθούν αντικλείδια.

Ατσάλινος κύλινδρος

Οι κλειδαριές με ατσάλινο κύλινδρο είναι οι πιο ασφαλείς κλειδαριές αυτή τη στιγμή. Προσφέρουν την μέγιστη προστασία καθώς θεωρούνται πρακτικά απαραβίαστες, εξαιτίας του υλικού που χρησιμοποιούν.

Δεν είναι η πιο οικονομική λύση που μπορείς να βρεις, όμως προσφέρουν αρκετά μεγαλύτερη ασφάλεια. Εξαιτίας του ατσάλινου κυλίνδρου είναι πολύ δύσκολο να σπάσει ο κύλινδρος ή να ανοίξει τρύπα στο εσωτερικό. Επίσης διαθέτουν σύστημα που μπλοκάρει του πύρους και τον αφαλό σε περίπτωση παραβίασης.

Δες επίσης: Γιατί να βάλω κάγκελα ασφαλείας;

Βρείτε τον ειδικό που θα σας βοηθήσει

Στην περίπτωση που είστε σε αναζήτηση για κλειδαριές ασφαλείας είναι πάρα πολύ σημαντικό να εμπιστευτείτε έναν ειδικό με μακροχρόνια δράση και ένα μεγάλο δίκτυο πελατών, για να σας συμβουλεύσει ώστε να πάρετε την κατάλληλη απόφαση που θα ταιριάζει στην δική σας περίπτωση και στον δικό σας χώρο.

Με αυτό τον τρόπο θα είστε βέβαιοι ότι τα προϊόντα που θα επιλέξετε να τοποθετηθούν στην πόρτα σας είναι εγκεκριμένα και εγγυημένα.

Επέτρεψέ μας να σε βοηθήσουμε…

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σου για να μελετήσουμε το χώρο σου και να σου προτείνουμε, εντελώς Δωρεάν, τις κατάλληλες λύσεις για τις κλειδαριές ασφαλείας που είναι κατάλληλες για το σπίτι ή την επιχείρησή σου .

Μπορείς να μας καλέσεις τώρα για να κλείσουμε ένα ραντεβού στο χώρο σου.  Θα χαρούμε να σ’ εξυπηρετήσουμε.

Μπορείς να μας βρεις στο χάρτη μέσα από το Google My Business
κάνε τις ερωτήσεις σου, άφησε τις εντυπώσεις σου ή την κριτική σου…