Γιατί να επιλέξω συρόμενη γκαραζόπορτα ;

syromeni garazoporta qss thessaloniki moter

Η συρόμενη γκαραζόπορτα δεν είναι από τα πιο συνηθισμένα είδη γκαραζόπορτας, όπως είναι τα ρολά λαμαρίνας ή οι γκαραζόπορτες οροφής (μονοκόμματες ή πολύσπαστες). Συνήθως χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις μεγάλων ανοιγμάτων σε επαγγελματικούς, βιομηχανικούς χώρους και σίγουρα απαιτεί πολύ συγκεκριμένες προδιαγραφές και διαστάσεις χώρου για να τοποθετηθεί και να λειτουργήσει.  Ένας επαγγελματίας τεχνικός μπορεί να κάνει αυτοψία στο χώρο σας, να σας ενημερώσει για τα είδη και τους μηχανισμούς των γκαραζόπορτων και να αναλάβει την άμεση τοποθέτηση και την σωστή εφαρμογή τους στο δικό σας γκαράζ.

Δείτε επίσης τα άλλα είδη γκαραζόπορτας  Πώς να επιλέξω γκαραζόπορτα

Σε ποιες περιπτώσεις χρησιμοποιείται ιδανικά η συρόμενη γκαραζόπορτα;

  • Σε εισόδους συγκροτημάτων σπιτιών
  • Σε  μονοκατοικίες και μεζονέτες
  • Σε εισόδους παρκινγκ μεγάλων οικοδομών
  • Σε βιομηχανικούς και γενικά σε επαγγελματικούς χώρους
syromeni garazoporta qss thessaloniki moter aytomath

Η συρόμενη γκαραζόπορτα συνήθως τοποθετείται για να καλύψει ένα μεγάλο άνοιγμα. Πρέπει όμως να λάβετε υπόψιν ότι η συρόμενη γκαραζόπορτα ανοίγει γλιστρώντας στο πλάι και γι’ αυτό θα πρέπει να διαθέτετε χώρο τουλάχιστον διπλάσιο του ανοίγματος που θέλετε να καλύψετε. Συνήθως είναι μονοκόμματη οπότε θα πρέπει δεξιά ή αριστερά του ανοίγματος να υπάρχει αυτός ο ελεύθερος χώρος.

Τι προσφέρει η συρόμενη γκαραζόπορτα;

Μπορεί να μην έχει εφαρμογή σε όλους τους χώρους, εξαιτίας των αυξημένων απαιτήσεων σε διαστάσεις, όμως η επιλογή της συρόμενης γκαραζόπορτας θα σας αποζημιώσει με την ελευθερία επιλογών και εφαρμογών που μπορεί να έχει σε δύσκολες περιπτώσεις.

Περισσότερες επιλογές στον σχεδιασμό

Μία συρόμενη γκαραζόπορτα μπορεί να προσαρμοστεί έτσι ώστε να καλύπτει τις ανάγκες σας όσο καλύτερα γίνεται. Ενώ οι άλλες γκαραζόπορτες συνήθως κατασκευάζονται σε ορισμένα μεγέθη, η συρόμενη μπορεί να σχεδιαστεί εκ νέου για να καλύψει αποκλειστικά τις ανάγκες του δικού σας χώρου. Μία συρόμενη γκαραζόπορτα μπορεί να τοποθετηθεί ακόμα και σε ανοιχτό χώρο με κάγκελα ή άλλη περίφραξη. Συζητώντας με τον ειδικό σίγουρα θα βρείτε την καταλληλότερη λύση για εσάς και τον χώρο σας.

Προσαρμογή σε κάθε γούστο

syromeni garazoporta qss thessaloniki moter 1

Προτιμάτε την γκαραζόπορτά σας από ξύλο ή από μέταλλο; Ή μήπως έναν συνδυασμό ξύλου και μετάλλου; Μόνο η φαντασία σας μπορεί να περιορίσει τις επιλογές σας!  Οι συρόμενες γκαραζόπορτες προσαρμόζονται σύμφωνα με τις επιθυμίες και το γούστο σας σε ό, τι αφορά την εμφάνιση και το υλικό τους. Έχετε μία καλή ιδέα και θέλετε οι ίδιοι να σχεδιάσετε την συρόμενη γκαραζόπορτα του χώρου σας; Μπορείτε να το κάνετε! Ενημερωθείτε για τις επιλογές σας και δημιουργήστε τα δικά σας σχέδια. Οραματιστείτε και υλοποιήστε την γκαραζόπορτά σας ακριβώς όπως εσείς θέλετε.

Πλήρης αυτοματοποίηση για άνοιγμα – κλείσιμο

Οι γκαραζόπορτες οροφής και τα ρολά ασφαλείας δεν είναι τα μόνα που διαθέτουν αυτοματισμούς. Σε μία συρόμενη γκαραζόπορτα μπορούμε επίσης να αυτοματοποιήσουμε πλήρως την διαδικασία ανοίγματος – κλεισίματος με την τοποθέτηση ειδικού μοτέρ. Έτσι μπορούμε να ανοιγοκλείνουμε με το πάτημα ενός κουμπιού. Ακόμα καλύτερα με τηλεχειριστήριο ώστε να μην χρειάζεται να εξερχόμαστε του οχήματος κάθε φορά που θέλουμε να μπούμε ή να βγούμε. Για λόγους ασφαλείας μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε φωτοκύτταρα και φάρους ειδοποίησης.

Δείτε επίσης Τοποθέτηση μοτέρ αυλόπορτας

Συνοψίζοντας θα λέγαμε ότι η συρόμενη γκαραζόπορτα αποτελεί μία ενδιαφέρουσα επιλογή με πολλά πλεονεκτήματα. Σε ορισμένες περιπτώσεις και ανάλογα με τις συνθήκες ίσως αποτελεί και την μοναδική επιλογή. Μία επιλογή όμως που δεν θα σας αφήσει ανικανοποίητους μιας και προσφέρει πλήρη αυτοματοποίηση, εξαιρετικές επιλογές στον σχεδιασμό και προσαρμογή σε κάθε γούστο.

dorean meleti rola asfaleias qss thessaloniki
dorean meleti qss eikonidio rola asfaleias

Επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε…

στην QSS αναλαμβάνουμε την Δωρεάν Μελέτη του χώρου σας για την τοποθέτηση γκαραζόπορτας ή ακόμα την αυτοματοποίηση ήδη υπάρχουσας γκαραζόπορτας ή αυλόπορτας!

Βρείτε μας στο χάρτη μέσα από το Google My Business

κάντε τις ερωτήσεις σας, αφήστε τις εντυπώσεις σας στην κριτική…