Γιατί να βάλω κάγκελα ασφαλείας;

kagkela asfaleias apospomenes mpares ptyssomena stathera qss thessaloniki

Γιατί να βάλετε κάγκελα ασφαλείας; Τα κάγκελα ασφαλείας είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να προστατεύσετε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο από επίδοξους διαρρήκτες. Ποιο είναι το πρώτο βήμα στην προστασία και την ασφάλεια του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου;

Φυσικά να δυσκολέψετε όσο γίνεται περισσότερο τον επίδοξο διαρρήκτη!

Γιατί τα κάγκελα ασφαλείας είναι ιδανικά γι’ αυτό το σκοπό και σε πρώτο επίπεδο, σας προστατεύουν μόνο και μόνο επειδή υπάρχουν!

Ένας διαρρήκτης το πρώτο πράγμα που αναζητά είναι έναν χώρο ο οποίος θα του δημιουργήσει όσο το δυνατόν λιγότερες δυσκολίες κατά την διαδικασία της κλοπής. Επομένως, ένας χώρος που προστατεύεται από κάγκελα ασφαλείας δεν θα είναι στις πρώτες επιλογές του.

Δείτε επίσης Ασφάλεια σπιτιού. 5+1 Τρόποι να το προστατεύσετε από τους κλέφτες

Τι ακριβώς είναι τα κάγκελα ασφαλείας και που τοποθετούνται

Τα κάγκελα ασφαλείας είναι μεταλλικά κάγκελα ή μπάρες (ανάλογα με το είδος) που τοποθετούνται σε πόρτες ή παράθυρα που θέλουμε να τα προστατεύσουμε από εισβολείς. Η χρήση τους κρίνεται απαραίτητη σε χαμηλούς ορόφους ή ισόγειες κατοικίες καθώς η πρόσβαση από παράθυρα και μπαλκονόπορτες είναι εξαιρετικά εύκολη και απαιτείται η ισχυρή προστασία που προσφέρουν τα κάγκελα ασφαλείας. Μπορούν βέβαια να τοποθετηθούν και σε πόρτες εισόδου κατοικιών ή διαμερισμάτων, σε πόρτες ασανσέρ ή και σε πόρτες και ανοίγματα εσωτερικών χώρων που επιθυμούμε να διαχωρίσουμε και να τα ασφαλίσουμε.

Γιατί στα κάγκελα ασφαλείας έχετε όλες τις επιλογές που χρειάζεστε

Υπάρχουν διάφορα είδη, σχέδια, χρώματα στα κάγκελα ασφαλείας, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στον δικό σας χώρο από τεχνικής αλλά και αισθητικής  άποψης.

Υπάρχουν 3 βασικά είδη:

Πτυσσόμενα κάγκελα

Σας παρέχουν την καλύτερη ασφάλεια με ανοιχτά παράθυρα.

Αποτελούνται από γαλβανισμένη στραντζαριστή λαμαρίνα 2mm με κλειδαριά ασφαλείας 2 σημείων (γάντζος αντίστροφος).

Κατασκευάζονται σε δύο εκδόσεις μονοκόμματο ή ανοιγόμενο με μεντεσέ.

Σταθερά κάγκελα

Τα σταθερά κάγκελα κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και τις εκάστοτε συνθήκες του υπάρχοντος χώρου.

Αποτελούν την πιο οικονομική και ισχυρής ασφάλειας λύση. Σε σύγκριση με τα πτυσσόμενα είναι πιο οικονομικά αλλά δεν ανοιγοκλείνουν όπως τα πτυσσόμενα. Επομένως χάνουν ελαφρώς σε πρακτικότητα. Είναι διαθέσιμα σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων.

Αποσπώμενες μπάρες

Οι αποσπώμενες μπάρες παρέχουν την δυνατότητα να ασφαλίσουμε τα παράθυρά μας και να τις αφαιρούμε όταν επιθυμούμε.

Αποτελούνται από σωλήνα μασίφ Φ26mm και ορθοστάτες 40x40mm με κλειδί ασφαλείας.

Η κατάλληλη επιλογή θα πρέπει να προκύψει αφού συμβουλευτείτε τον εξειδικευμένο τεχνίτη. Μετά την αυτοψία και μελέτη του εκάστοτε χώρου θα είναι σε θέση να αναλύσει τις επιλογές που έχετε και να προτείνει την καλύτερη  για εσάς λύση.

Στην QSS αναλαμβάνουμε και ειδικές κατασκευές ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου και τις δικές σας επιθυμίες.

Η πρόληψη είναι η καλύτερη προστασία

Μην περιμένετε να εισβάλει κάποιος στο σπίτι σας για να αποφασίσετε να το προστατεύσετε. Εντοπίστε τις αδυναμίες στην ασφάλεια και φροντίστε τουλάχιστον να δυσκολέψετε όποιον αποφασίσει να εισβάλει στην περιουσία σας. Δυστυχώς δεν υπάρχει απόλυτος τρόπος προστασίας του σπιτιού ή του επαγγελματικού μας χώρου.

Τα κάγκελα ασφαλείας όμως είναι ικανά

  1. Να αποτρέψουν τους επίδοξους διαρρήκτες από το να επιλέξουν τον δικό σας χώρο
  2. Να τους καθυστερήσουν πολύ στην διαδικασία της διάρρηξης με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να γίνουν αντιληπτοί και να συλληφθούν.

Σας ενδιαφέρει να προστατευθείτε από τα κουνούπια;  Δείτε επίσης: Τι σίτα να βάλω;

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία.

Επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε…

στην QSS αναλαμβάνουμε την Δωρεάν Μελέτη του χώρου σας για την τοποθέτηση κάγκελων ασφαλείας, πτυσσόμενα, σταθερά ή μπάρες ασφαλείας αλλά και ειδικές κατασκευές.

Βρείτε μας στο χάρτη μέσα από το Google My Business

κάντε τις ερωτήσεις σας, αφήστε τις εντυπώσεις σας στην κριτική