Ασφάλισε την εξοχική σου κατοικία!

asfaleia-ejoxiki-katoikia-ejoxiko

Η ασφάλεια της εξοχικής κατοικίας είναι ένα θέμα που προβληματίζει σοβαρά πολλούς από εμάς, ιδιαίτερα τώρα, που το καλοκαίρι σιγά – σιγά τελειώνει και οι περισσότεροι επιστρέφουμε στις εργασιακές μας υποχρεώσεις.
Οι διαρρήξεις τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί σημαντικά και η εξοχική κατοικία χρήζει ιδιαίτερης φροντίδας από πλευράς ασφάλειας, καθώς είναι εκτεθειμένη για πολλούς μήνες.
Ασφάλισε την εξοχική σου κατοικία ακολουθώντας τρία βασικά tips!

Ρολά ασφαλείας

Τα ρολά ασφαλείας είναι γνωστά για τη μεγάλη θωράκιση που προσφέρουν στον κάθε χώρο, αλλά και για την αξιοπιστία τους. Μπορείς να βρεις την πιο ασφαλή λύση, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του εξοχικού σου αφού υπάρχουν ρολά ασφαλείας ειδικευμένα στις ανάγκες μιας εξοχικής κατοικίας.
Το κόστος των ρολών ασφαλείας δεν είναι μεγάλο, ιδιαίτερα αν σκεφτεί κανείς τις καταστροφές που θα πρέπει να αντιμετωπίσει σε περίπτωση διάρρηξης.

Δείτε επίσης: Πώς να επιλέξω ρολά ασφαλείας;

Βάλτε συναγερμό 

Ο συναγερμός μπορεί να σώσει την κατοικία σου από τη ληστεία γιατί στις περισσότερες περιπτώσεις και μόνο η ένδειξη πως υπάρχει συναγερμός σε ένα σπίτι είναι αρκετή για να διώξει τους ληστές μακριά. Και μην ξεχνάς την ύπαρξη μικρών συναγερμών που μπαίνουν πάνω σε πόρτες και μπαλκονόπορτες και αρχίζουν να χτυπάνε κάθε φορά που ανοίγει μια πόρτα.

Έλεγχος σπιτιού από το κινητό τηλέφωνο (smart house)

Πάρε τον έλεγχο του σπιτιού σου στα χέρια σου, έστω κι αν είσαι μακριά.
Η σύγχρονη τεχνολογία μας επιτρέπει να σου εξασφαλίσουμε τον πλήρη έλεγχο του σπιτιού σου. Μπορείς να ανοιγοκλείνεις από το κινητό σου τηλέφωνο τα ρολά ασφαλείας και τις πόρτες του σπιτιού σου.
Έτσι, ακόμα κι αν λείπεις το σπίτι είναι πιο ασφαλές καθώς φαίνεται ότι κατοικείται, αφού ανά πάσα στιγμή μπορείς να ανοιγοκλείσεις τα ρολά ή τις πόρτες που έχουν αυτόν τον αυτοματισμό.

Δείτε επίσης: Τι είναι το Smart Home;

Επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε…

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να μελετήσουμε το χώρο σας και να σας προτείνουμε, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, τις κατάλληλες λύσεις για την ασφάλεια της εξοχικής σας κατοικίας ή οποιουδήποτε άλλου χώρου σας ενδιαφέρει. Καλέστε μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού στο χώρο σας και να συζητήσουμε, ώστε να βρούμε την καταλληλότερη λύση για εσάς.
Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Βρείτε μας στο χάρτη μέσα από το Google My Business

Κάντε τις ερωτήσεις σας, αφήστε τις εντυπώσεις σας ή την κριτική σας…